contact
contact
logo de horeca van toen

Brasserie de Weverij zoekt een nieuw horecateam!

07/25/2023

Ben jij klaar om deel uit te maken van een bruisend en gezellig horecateam? Brasserie de Weverij opent binnenkort haar deuren en wij zijn per direct op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Met een warme ambiance en dorpse gezelligheid is Brasserie de Weverij dé plek waar de hele familie kan genieten van heerlijk eten.

Keukenhulp

Zoek jij nog een leuke baan voor op de vrijdag of zaterdag? Solliciteer dan op de vacature van keukenhulp. Als keukenhulp ben jij de onmisbare schakel in onze keuken. Je springt waar nodig bij, helpt met de mise-en-place, ruimt leveringen op en houdt de werkplekken schoon. Met jouw collegialiteit en oplossingsgerichtheid zorg je ervoor dat onze keuken soepel draait en onze gasten verwend worden met de lekkerste gerechten.

Bediening en bar

Ben jij energiek en gastvrij? Dan is de functie van medewerker bediening of barmedewerker wat voor jou. Als medewerker bediening speel je een sleutelrol in het creëren van een soepel lopende avond voor onze gasten. Met een glimlach zorg je ervoor dat zij zich welkom voelen en met een voldaan gevoel het restaurant verlaten.

Leerling kok

Wil jij liever zelf in de keuken staan, solliciteer dan op de functie van leerling  zelfstandig werkend kok. Je geniet ervan om van ieder gerecht iets moois te maken en samen zorgen wij ervoor dat onze gasten na een heerlijke maaltijd tevreden naar huis gaan. Als Leerling Kok is de keuken jouw domein, je maakt kennis met de praktijk op het gebied van Food & Beverage in de keuken. Je leert snijtechnieken maar ook voorbereiden en bereiden van gerechten horen erbij.

Klik hier voor alle openstaande vacatures


KVK: 87683814

Contact

Voor vragen neem dan contact met ons op
Schorteldoeksesteeg 1
3732 HS De Bilt

Navigatie

Sitemap

Maak kennis met de 'Van Toen bedrijven
Copyright 2023 De Horeca van Toen | De website is gebouwd door Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram