contact
contact
logo de horeca van toen

Nieuwe hotspot in Oss: Brasserie de Weverij

07/25/2023

Binnenkort opent Brasserie de Weverij in Oss haar deuren. Ook op deze nieuwe locatie van de Horeca van Toen vind je de dorpse gezelligheid net als bij locatie De Twee Linden.

Wat mag je verwachten als je bij de Weverij gaat eten. ‘’De kaart is Mediterraan georiënteerd met een uitstapje naar de Hollandse keuken. Zo serveren we onder meer vitello tonato en Hollandse entrecote, maar we halen soms ook gerechten van de kaart en voegen nieuwe toe.’’

Samen mensen blij maken

”We doen ons best om de smaken en gerechten op de kaart goed op elkaar aan te sluiten”, vervolgt Matthijs, Hospitality Manager van de Horeca van Toen. En met een reden. ”Een middag of avondje uit eten moet fijn zijn. Het geheel, inclusief de service, smaken en het interieur, moet kloppen. We gaan er bij nieuwe gasten dan ook nooit van uit dat ze elke week uit eten gaan. Want misschien doen ze dat maar één keer in de drie maanden of bijna nooit. Iedereen moet zich welkom voelen, zowel nieuwe gasten als terugkerende.”

 

 

Hoe zorgt het team van Brasserie de Weverij ervoor dat gasten zich welkom voelen? Matthijs: ”We streven ernaar om terugkerende gasten te leren kennen zodat we weten wat ze willen. Dat doen we door in gesprek te gaan met onze gasten en zoveel mogelijk te werken met vaste personeelsleden. “Het eerste contact met onze gasten is volgens de horecaondernemer het allerbelangrijkste. ”Het welkomstmoment bij de deur en aan tafel moet precies goed zijn. Niet te snel of opdringerig, maar het moet ook niet te lang duren voor iemand met de kaart komt.”

‘’Als het sfeertje hier warm, intiem en knus voelt en we onze gerechten met liefde kunnen overbrengen, is het voor mij geslaagd.”

 

 


KVK: 87683814

Contact

Voor vragen neem dan contact met ons op
Schorteldoeksesteeg 1
3732 HS De Bilt

Navigatie

Sitemap

Maak kennis met de 'Van Toen bedrijven
Copyright 2023 De Horeca van Toen | De website is gebouwd door Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram